Over ons

Van ganser harte welkom op de website van RADIO9810..

 

Is dit nieuw voor jou ? Dat is het voor ons ook !   

 

RADIO9810 is een internetradio in volle ontwikkeling.   

Zo een project begin je niet in één, twee, drie .. het vraagt veel inzet, creativiteit, middelen, maar vooral veel goesting ! En die is er in overvloed.

Goesting te groeien en een heerlijke verbondenheid binnen de Nazaretse regio te bewerkstelligen.   

 

RADIO9810 wil niet de zoveelste lokale radio op een rij zijn. We willen graag het verschil maken. De klok rond, het ganse jaar door kan je luisteren via internet.

 

Op de “Luister LIVE” pagina van onze website vind je een eenvoudige radio speler. In de radio speler verschijnt gedetailleerde informatie over wat er wordt gespeeld.

 

De programmatie wordt rijkelijk met muziek voor alle leeftijden gestoffeerd. Verrassend en verkwikkend ! Dag en nacht ! Zij wordt met uiterste zorg voor jouw gevoelige oren samengesteld. Wij kiezen muziek voor jong en oud, moderne pittige deuntjes, maar ook oude parels, easy listening, chanson, country en jazz komen aan de beurt.

 

De nacht programmering bestaat uitsluitend uit jazz muziek en op zondagmorgen maken we enkele uurtjes plaats voor klassiek.

 

RADIO9810 wordt zeker geen gedram en gebeuk in jouw luidspreker, daar zijn andere radio’s veel beter in. De muziek wordt evenmin plat gepraat met, ja zeg maar.., mensen die zichzelf “te” graag bezig horen op de radio. Voor alle duidelijkheid, wij zijn niet uit op commercieel gewin en willen enkel een kostendekkende en investeringsgerichte financiële strategie volgen.

 

De radioprogramma’s worden dus niet verstoord door publiciteit. Radio “op zijn best” dus om rustig en onthaast te genieten. Er werd voor gezorgd dat je de uitzendingen in optimale omstandigheden kan beluisteren op uw desktop, laptop, tablet of smartphone.   

Zo dat was het in een notendop. Hopelijk wordt RADIO9810 jouw geliefkoosde luisterplek, en heb je veel plezier aan deze internetradio, die bovendien over de ganse wereld te beluisteren is (hoe gek dit ook klinkt).

 

Deze site verzamelt op geen enkele manier informatie over haar gebruikers, tenzij de gebruiker deze informatie uitdrukkelijk te onzer beschikking stelt, De privacy van de gebruikers blijft volledig gerespecteerd. De verantwoordelijkheid over de hier verstrekte informatie en ingenomen standpunten tijdens de gespreksprogramma’s is volledig voor rekening van de persoon die de informatie heeft verstrekt of het standpunt heeft ingenomen.

Voor elke opmerking of informatie kan u terecht op het email-adres info@radio9810.be

© 2018 - RADIO9810 - Alle rechten voorbehouden


RADIO9810

Internetradio voor NAZARETH en omstreken

tussen Schelde en Leie

www.radio9810.be


De plaatselijke tijd in Nazareth: